Röster om oss (föräldrar):

”Ödåkra Montessori är en varm & mysig förskola i hemtrevlig miljö. Fantastiska pedagoger med sinne för att varje dag ska vara innehållsrik som ser varje barns enskilda behov just för stunden. Montessoripedagogik, uteverksamhet, allt präglat med en harmonisk, trygg & familjär känsla. Jag skulle inte kunna önska mig en bättre förskola än Ödåkra Montessori. Tack för att ni tar så fint hand om våra barn!”

Caroline & Oskar

”Vi valde Ödåkra Montessoriförskolan för att vi var nyfikna på Montessoripedagogiken. Den visade sig passa oss eftersom pedagogerna har barnet i centrum och tar fram barnets styrkor. Vår dotter är glad och trygg på förskolan. Vi kan varmt rekommendera Ödåkra Montessori förskolan till andra föräldrar som vill lämna sitt barn i en trygg och lärorik förskola.”

Dali

”Efter drygt ett år på Ödåkra Montessoriförskola kan vi se i vilken rasande fart vårt lilla busfrö utvecklas. Han är en aktiv liten rackare som älskar bus och lek, en riktig klätterapa. Ödåkra Montessori känns helt rätt för honom, och även för oss som föräldrar. Tillsammans med duktiga och härliga pedagoger finner han ro och stimulans i deras arbetssätt samtidigt som det finns gott om tid och utrymme för lek och bus. Montessoripedagogiken passar verkligen honom som handen i handsken. Med deras material finner han koncentrationen att lära sig och han tycker det är så roligt och spännande. För några veckor sedan kom han hem och kunde skriva sitt namn. Lyckan var total. Vet inte vem som var mest stolt, han eller vi? Vi är så väldigt nöjda med vår förskola att vi även valt att skola in lillebror här. Vi kan varmt rekommendera Ödåkra Montessori till alla föräldrar som går i inskolningstider eller av annan anledning letar efter en riktigt bra förskola.”

Marlen

Postadress

Ödåkra Montessoriförskola
Drivhusgatan 1
254 74 Ödåkra

Telefonnummer

Kulan 1-2 år: 0733-45 08 80
Kuben 3-5 år: 0733-45 08 45